Nagelstudio Glitter en Glans 
 
Voor een behandeling op maat!

Prijslijst 

Gel behandeling op maat - € 49
Tijd: +/- 2 uur
Een Bio Sculpture gel behandeling, op de natuurlijke nagels, zonder verlenging, aangepast aan jouw nagels. Voor een natuurlijk ogende versteviging.
Inclusief spa manicure.

Vervolg gel behandeling op maat - € 49
Tijd: +/- 2,5 uur
Elke behandeling na de eerste, wordt de gel afgeweekt en opnieuw gezet. Zo kan de behandeling waar nodig worden aangepast en is het resultaat keer op keer strak en zo natuurlijk mogelijk. 
Inclusief spa manicure. 

Reparatie ingescheurde nagel met zijde - € 2,50 per nagel
Een ingescheurde nagel kan in veel gevallen gerepareerd worden door middel van zijde. Dit voorkomt vroegtijdig loslaten van de gel.
Enkel i.c.m. een gel behandeling

Reparatie gebroken nagel met zijde - € 4,50 per nagel
Een gebroken nagel een klein stukje verlengen door middel van zijde.
Enkel i.c.m. een gel behandeling

Bio Sculpture gel geheel verwijderen - € 34
Tijd: +/-  1,5 uur
Het verwijderen van Bio Sculpture gel door middel van afweken. Inclusief spa manicure zoals hieronder omschreven.
*ik verwijder geen product gezet door een andere nagelstyliste

Spa manicure - € 29
Tijd: +/- 1 uur
Verzorging van de natuurlijke nagels met spa producten, zonder het aanbrengen van gel. Naturel afgelakt met de Bio Sculpture Ethos verzorgende basecoat passend bij het nageltype en topcoat. Deze lak kan je thuis verwijderen met nagellak remover. Ook kan je een setje lakjes bestellen om het thuis tussentijds te gebruiken.

Nailart 
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief nailart. Voor nailart heb ik extra producten, materialen en tijd nodig. Voor duidelijkheid van geldende prijzen heb ik onderstaand Nailart Menu gemaakt. Daarop staan vele prijzen al genoemd. De prijzen zijn per nagel. Wil je iets op je  nagels en weet je niet waaronder het valt, of staat het er niet bij? Je mag mij altijd vooraf bericht sturen (evt. met inspiratie foto). In mijn nagelstudio heb ik voorbeeldjes van nailart met nummertjes van 1 t/m 10. Nummer 1 is € 0,50 dan loopt het per nummer op met € 0,50 tot € 5 per nagel. Zo weet je exact wat de nailart op het voorbeeldje kost. 

Nailart menu 2022 png
Nailart menu 2022 png


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram