Nagelstudio Glitter en Glans 
 
Voor een behandeling op maat!

Bio Sculpture

Wanneer kies je nou voor welke nagelstyliste? Dat is best een lastige vraag. Je voelt je op je gemak bij iemand, je hebt een goed gevoel bij je keuze naar aanleiding van persoon, kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Maar heb je wel eens nagedacht welke producten er worden gebruikt? En of deze ook voor jouw nagels geschikt zijn? 

Dit is 1 van de redenen dat ik heb geïnvesteerd in de producten en trainingen van Bio Sculpture. Het is je misschien wel eens opgevallen dat jouw nagels broos, breekbaar, flexibel of keihard zijn. De keiharde nagel heeft een heel andere behandeling nodig dan een nagel die flexibel is. Bio Sculpture geeft mij de mogelijkheid om de behandeling aan te passen aan jouw nagels! 

Tijdens de behandeling kijk ik wat jouw nagels nodig hebben voor het beste resultaat. Soms zal dit in 1 keer goed gaan, soms heeft dit wat bijstelling nodig. Dat kan dan ook! Tijdens elke vervolg behandeling wordt het oude product afgeweekt en bekijk ik opnieuw wat je nodig hebt voor het beste resultaat.

Bio Sculpture is niet nieuw! Sterker nog, het is al ouder dan ik zelf ben. Het is opgericht in 1988 door Elmien in Zuid Afrika, waar het moederbedrijf nog steeds gevestigd is. Bio Sculpture heeft een eigen lab waar nieuwe producten worden bedacht, gemaakt en getest net zo lang tot het goed genoeg is. In hun eigen fabriek worden de producten geproduceerd. Zij weten precies wat er in gaat en wat vooral niet. Bio Sculpture kwam met de eerste afweekbare gel en de eerste kleurengel! En zij bieden een alles-in-1, super compleet systeem. Van gels, vijlen, vloeistoffen en penselen tot een verzorgingslijn 'Ethos', een spa lijn, verzorgende nagellak 'Gemini' en zelfs parfum 'Carmen'! 

Naast al deze fantastische kenmerken is het ook nog eens:
- Vegan
- Dierproefvrij
- 98% allergie vrij (hypoallergeen) 
- Non toxic (10 free)
- Geheel ontworpen om de gezondheid van de natuurlijke nagels te verbeteren
- Milieuvriendelijke productie
- Award winning! Bio Sculpture wint regelmatig prijzen voor haar producten
- Alleen voor gecertificeerde professionals te verkrijgen (je moet er dus mee trainen om het te mogen aanschaffen)

Naast dat ik mijn behandelingen doe met Bio Sculpture, is het ook mogelijk een heel aantal producten te bestellen voor thuis gebruik. Omdat ik momenteel geen voorraad heb, gaat dit enkel door middel van bestelling, die ik dan mee bestel wanneer ik een bestelling plaats voor de nagelstudio. De bestelling moet wel vooraf worden betaald. Vraag naar de mogelijkheden! Producten die te bestellen zijn: de gehele Ethos lijn, spa producten, de gehele Gemini verzorgende nagellak lijn en parfum Carmen! 

Ben je benieuwd geworden naar Bio Sculpture? Maak een afspraak! 


  • 1596709441
  • Bio Sculpture
  • The_Brow_Lab_09
  • carmen
 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram