Nagelstudio Glitter en Glans 
 
Voor een behandeling op maat!

In het huidige modebeeld is er steeds meer oog voor mooi verzorgde nagels. Het maakt je zorgvuldig gekozen outfit helemaal af. Ook wanneer je een dag geen zin hebt om jezelf tip top te verzorgen, met mooi gelakte nagels hoef je daar nooit meer over na te denken! 

Nagelstudio Glitter en Glans is een studio met een prettige rustige sfeer. Je komt bij mij aan huis waar ik alle tijd en aandacht voor je heb. Het is mijn doel je niet alleen te voorzien van mooie nagels, maar ook een momentje voor jezelf. Even geen zorgen, werk, drukte van alle dag, maar even alles achterlaten en ontspannen. 

Ik bied een aantal services op het gebied van nagels. Ik specialiseer mij in gel op de natuurlijke nagels, zonder verlenging met oog voor de gezondheid van natuurlijke nagels. Iedereen heeft andere nagels, sommige zijn zacht, broos, breken of scheuren snel, waar anderen (te) hard zijn, beschadigd of juist gezond. Ik bekijk de nagel zorgvuldig en pas mijn behandeling daarop aan. Het resultaat is natuurlijk, verstevigd waar nodig, mooi glad afgewerkt en dat alles in een dun uitziende gel laag. Dus geen dikke gelnagels. 

De gel blijft gemiddeld 2-4 weken zitten, dit verschilt per persoon. Daarna kom je terug voor een vervolgbehandeling. Daarbij week ik alle gel af, bekijk jouw nagels opnieuw en pas de behandeling waar nodig aan. 

Ik ben gecertificeerd in diverse onderdelen van het vak en blijf altijd bezig met mezelf verbeteren, groeien en leren! Ik werk alleen met hoge kwaliteit producten van Bio Sculpture. Hierover lees je meer op deze pagina: Bio Sculpture

Op de pagina Foto's staan foto's van mijn werk, ook is mijn werk te bekijken op mijn Facebook en Instagram. Hier kan je ook inspiratie op doen en bekijken wat je zelf leuk zou vinden op jouw nagels.

Heel graag tot ziens bij Nagelstudio Glitter en Glans!


20210503_162203
20211005_083348
20210906_125205


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram