Nagelstudio Glitter en Glans 
 
Voor een behandeling op maat!

Corona maatregelen

De Checklist
- Bekijk de checklist onder aan deze pagina. Kan je op 1 van de vragen 'ja' antwoorden, verzet dan je afspraak. 
- Deze checklist combineer ik met de registratieplicht per 29 september 2020. De checklist en de registratie vul je in voordat de behandeling begint. Blijkt toch dat er klachten zijn, wees hierover eerlijk, dan moet ik helaas de afspraak ter plekke annuleren, en reken 50% van de behandel prijs. Kan je dus niet alle vragen met 'nee' beantwoorden verzet je afspraak dan van tevoren. 

En verder
- Ben je in het buitenland geweest, wacht dan minimaal 7 dagen voor een nieuwe afspraak! Wees dus voorbereid en plan je afspraak in voor je weg gaat i.p.v. vlak daarna.
- Een mondkapje is momenteel niet verplicht. Wil je er wel graag 1 dragen, voel je vrij. Zelf draag ik wel een mondkapje voorlopig. Neem er zelf 1 mee die goed past en aansluit om neus mond en kin, of gebruik een wegwerp mondkapje die ik voorradig heb. 
- Ik draag altijd handschoenen.
- We lopen naar boven en de studio in, raak daarbij zo min mogelijk aan. Uiteraard is veiligheid belangrijker dus heb je de leuning nodig geen probleem, maar let op dat je zo min mogelijk aanraakt onderweg en in de studio.
- Gelijk na binnenkomst in de nagelstudio was je je handen, daarvoor heb ik een wastafel aangeschaft. 20 seconden wassen met zeep, afdrogen met een schone handdoek. Dan kan de behandeling beginnen. 
- Tijdens de behandeling geen andere dingen aanraken, dus geen mobiel bijv. (pas pakken voor een afspraak als ik je niet meer hoef aan te raken)
- Er staat een glazen scherm tussen ons in.
- Iedereen heeft altijd een eigen vijlen set waar ik mee werk.
- Alle werk materialen en tools worden nauwkeurig schoongemaakt na elke klant.
- Kleurtjes kiezen kan helaas niet door alle kleurensticks aan te raken. Bedenk vooraf welke kleur en/of nailart eventueel voorkeur heeft, ik zal de sticks boven je nagel houden.
- Ik maak alles altijd al schoon. Ook dingen die aangeraakt worden, oppervlakten, etc.
- Toilet gebruik alleen bij nood maar liefst zo min mogelijk.

checklist corona half
checklist corona half 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram